TV2

Nagyon sokba kerül Győzikének, hogy beüzent a feleségének

Gáspár Győző videóüzenetet küldött feleségének az RTL-es dzsungelműsorba, a TV2 emiatt 7,2 millió kötbért követel rajta. A tévészereplőnek nyolc napja van, hogy teljesítse a követelést.

Nyolc napja van Gáspár Győzőnek, hogy átutaljon a TV2-nek 7,2 millió forint kötbért, amiért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban videóüzenet formájában feltűnt - adta hírül a Blikk pénteken.

A TV2 sztárjának szerződése tiltja, hogy RTL-es műsorokban haknizzon. Korábban arról volt szó, hogy a szerződésszegésért 10 milliót kell fizetnie, de munkaadója levonta az összegből Gáspár 2,8 millió forintos fizetését, amit az Édes életben való szerepléséért kap.

Korrában Gáspár azzal védekezett, hogy a videóüzenetet, amit dzsungelben raboskodó feleségének küldött, a lánya készítette saját használatra. Győzike állítása szerint nem tudott róla, hogy az üzenet az RTL-hez kerül és adásba is megy.

A TV2 ezt az érvelést megalapozatlannak látja, ezért érvényesíteni fogja a celebbel kötött szerződésében erre az esetre vonatkozó kiételeket. Ennek részleteiről azonban hivatalosan nem nyilatkozott a csatorna.

Kimaradt?