Óránként kilencven orgazmusa van egy nőnek

Ellentétben sorstársaival, akiknél valamilyen külső trauma hatására alakult ki – az egyébként meglehetősen ritka – állandó szexuális izgalom szindrómának nevezett betegség, a 30 éves Cara esetében épp az ellenkezője történt.

„Az első roham teljesen spontán, bevásárlás közben lepett meg" - mesélte az amerikai nő, majd hozzátette, mindenre pontosan emlékszik, mert még sosem érzett hasonlót.

„Arra lettem figyelmes, hogy a körülöttem lévő dolgok illata, színe, de még a formája is szexuális izgalmat okoz. Próbáltam kizárni a fejemből ezt a zavarba ejtő érzést, de egyszerűen nem ment. Kétségbeestem" - idézte fel az Elite Daily című amerikai portálnak. Ez három éve történt. Cara Anaya-Carlis állapota azóta folyamatosan romlik: ma már van olyan nap, hogy félpercenként rátör egy roham. „Sokan csak legyintenek, ha a problémámról beszélek, mások pedig irigykednek, pedig ez a betegség egyáltalán nem kellemes" - panaszolja a nő, aki betegsége miatt ma már nem meri elhagyni otthonát.

„Elvesztettem a munkámat, és oda az egészségem is: szinte folyton ki vagyok száradva, képtelen vagyok pihenni. Arról már nem is beszélve, hogy kis híján elvesztettem a fiamat is a helyzet miatt. Képtelenség úgy gyermeket nevelni, hogy csináljunk bármit is, orgazmusom van" - mondja a nő, aki hozzáteszi, mára már megtanulta kontrollálni, így kifejezéstelen arccal eltűrni rohamait. „Szeretném, ha lenne gyógymód, de hiába voltam nőgyógyászspecialistánál és neurológusnál, senki nem tudott mondani nekem semmit. Még az okát sem tudják a betegségemnek, pedig az egyetlen vágyam az, hogy végre megszabaduljak tőle."

Kimaradt?