Kállay-Saunders volt szobatársát késelték meg Amerikában

Csak néhány soros hír volt egy denveri helyi tévécsatorna oldalán, és talán ez is elsikkadt volna az Amerika-szerte szinte minden napra jutó késeléses tragédiák közt, ám az áldozat ezúttal kilépett az ismeretlenség félhomályából: Kállay-Saunders András barátja volt.

A hírben olvasható tájékoztatás szerint vasárnap reggel a testét borító több szúrással, de már holtan találtak rá egy fiatalra Grand Junction városban, a rendőrség pedig már vizsgálja az esetet és egy gyanúsítottat is őrizetbe vettek. A gyilkossággal a 25 éves Lee McDonaldot vádolják, az áldozat a 27 éves Észak-Miamiban élt Nicholas Allen Potts.

A rendőrség nem adott ki további hivatalos tájékoztatást a tragédiáról, egy megrázó részlet mégis kiderült: a férfi háztól házig futott és sorban kopogtatott mindenhol, hogy segítséget kérjen, de senki nem nyitott neki ajtót. „Milyen ez a világ" - jegyezte meg elkeseredetten Kállay-Saunders András a hivatalos Facebook-oldalán, és nem véletlenül érintette meg ez a hír: Nicholas a szobatársa volt egy időben, amikor még a mára egész Európában ismertté vált énekes Amerikában élt és járt iskolába.

A sztár egy közös fotóval búcsúzott egykori barátjától. Rövid idő alatt így már két hozzá közel álló személyt veszített el, néhány héttel ezelőtt imádott nagymamájától kellett örökre búcsút vennie.

Kimaradt?