Kínos baki: Britney Spears elfelejtett tátogni

Kínos helyzetbe keveredett legutóbbi Las Vegas-i koncertjén Britney Spears. Az énekesnőről most végleg kiderült, hogy nem élőben dalol, sőt néha még tátogni is elfelejt – írja a borsonline.hu.

Britney Spears december végén kezdte el Las Vegas-i koncertsorozatát, és már az elejétől fogva azzal vádolják, hogy élőnek meghirdetett fellépései közönséges tátogós haknik. A 32 éves popdíva sosem reagált a gyanúsításokra, ám mostani bakija után már nem is kérdés, hogy a pletykák igazak voltak-e. Spears ugyanis éppen belekezdett volna Alien című dalába, amikor annyira belemerült az integetésbe és rajongói üdvözlésébe, hogy rossz ütemben emelte szájához a mikrofont: az éneke már régen szólt, miközben még egy hang sem jött ki a torkán.

A kínos incidenst természetesen a rajongók is észlelték. Egy részüket egyáltalán nem érdekelte a hiba, mert így is rendkívül jól szórakoztak, többen azonban szóvá tették, hogy egy világsztártól elvárnák, hogy élőben énekeljen a koncertjén. Azt pontosan nem tudni, hogy Spears elfelejtette a saját szövegét, vagy csak figyelmetlen volt.

Az énekesnőnek nem ez volt az első cikis megmozdulása a kaszinók városában tartott koncertsorozatán. Néhány héttel ezelőtt egy rajongó felvette a telefonjával, amint a pophercegnő olyan mikrofonba énekel, amely be sincs kapcsolva. Egy másik alkalommal mikrofon nélkül énekelt, miután az a heves tánc közben messzire elrepült tőle, miközben a vokálja zavartalanul folytatódott.

Kimaradt?