Csúnyán megjárta Viviane Reding Londonban

Kirabolták Viviane Redinget Londonban. Az Európai Bizottság alelnöke hétfőn egy nyilvános vitán vett részt a brit fővárosban, amikor a kocsija felkeltette egy tolvaj figyelmét: mire visszatért az autójához, eltűnt a poggyásza, benne egy adag házi pitével – idézte a brit lapokat a webbulvar.hu.

"Most megmutattam az embereknek, milyen jó is a brit konyha. Csak azt remélem, hogy legalább tényleg megették és nem dobták ki" - jegyezte meg Viviane Reding, amikor felfedezte, hogy feltörték az autóját és kilopták belőle a poggyászát, meg egy adag házi sajtos pitét, amit valamivel korábban egy termelőtől az egyik londoni piacon.

A 62 éves igazságügyi biztos ugyanakkor megkönnyebbülhetett, mert ahhoz a táskához nem nyúltak, amelyben számtalan hivatalos irat volt. "Szerencsére a papírjaimat itt hagyták. Igen nehéz lesz pótolni a ruhákat, az ékszereket és a sminket" - mondta némi éllel, bár hozzátette, hogy a fülbevalójáról már világszerte számos kép kering, és bár nem túl értékes darabok, mégis eredetiek és felismerhetők.

"Ez az első alkalom, hogy ellopták a táskámat, pedig már a világ minden táján utaztam" - tette még hozzá a luxemburgi politikus.

Kimaradt?