Vőlegény nincs, de már szervezi az esküvőt

Még egyedülálló, de már megszervezte jövőre esküvőjét szinte a legapróbb részletekig, annyira biztos benne, hogy nemsokára megismeri élete párját.

Anita Chakra Burtty egy 42 éves, ausztráliai asztrológus, aki nemrégiben megjósolta magának, hogy még idén októberben, de legkésőbb novemberben megismeri a nagy Őt, akivel aztán jövő áprilisban össze is fognak házasodni. A jóslat arról sajnos nem szólt, hogy ki lesz a szerencsés férj, de Anitának már ennyi is elég volt ahhoz, hogy elkezdje szervezni a lagzit.

Lefoglalta a helyszínt, megvette az esküvői ruhát, megrendelte a virágokat, és a hidegtálakat is összeállította. Elmondása szerint száz százalékig biztos benne, hogy találkozni fog élete párjával. „Remélem, mikor találkozunk azonnal megérzi mennyire szórakoztató, nagylelkű, és szeretetre méltó vagyok. Még akkor is, ha emellett egy picit őrült is." – mondta.{loadposition otp}

Anita még legjobb barátját is rávette, hogy a saját esküvőjüket csúsztassák el, hogy ne legyen egymáshoz túl közel a két esemény. „Hiszek benne, és támogatom őt mindenben." – mondta Jeremy, aki a barátság kedvéért természetesen elhalasztotta a nagy napot.

Bár az ismerősök némiképp kételkednek Anita jóslatában, mindenki reménykedik benne, hogy igaza lesz, és megtalálja végre szerelmét: „Nyilván kicsit furán hangzik ez az egész, de hallottunk már furább dolgokat is, nem igaz?”

Kimaradt?