Csak színlelték a boldogságot

Színjáték volt az elmúlt jó pár hónap a Bereczki–Szinetár házaspár életében. A színész-énekesek csupán a külvilág számára hagyták fent a boldogság álarcát, hiszen a magánéletükben már régóta komoly problémákkal küszködtek.

szinetardora

A Vasárnapi Blikk értesülései szerint Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra már nyár elején szétköltöztek, azonban a rajongók, de még a kollégák előtt is figyeltek arra, hogy ennek még csak a gyanúja se merüljön fel senkiben.

„Kifejezetten figyeltek arra, hogy egy-egy színházi előadásra együtt érkezzenek, majd a munkát követően együtt is távozzanak a teátrumból” – mondta a Vasárnapi Blikknek egy neve elhallgatását kérő ismerősük.

bereczki

Végül pénteken a Bereczki-Szinetár házaspár közleményben tudatta, hogy különválnak az útjaik, és ezt a döntést már három hónappal ezelőtt meghozták. Az énekes-színész páros szakmai kapcsolata azonban megmarad: decemberig le vannak kötve a közös fellépések, és ezeket nem kívánják lemondani. Hogy jövőre is együtt lépnek-e a színpadra, azt valószínűleg még ők sem tudják.

Kimaradt?