Erotika-vásárral készülnek Aradon

Hét év szünet után újra megszerveznék Aradon a fehérneműket, testékszereket, szexuális segédeszközöket felvonultató erotika-vásárt, amely legutóbb tízezer látogatót vonzott. A Kereskedelmi- és Iparkamara szerint volna rá igény, és igen sok pénzt is hoz, épp ezért megismétlik.

Aradon eddig háromszor szerveztek erotika-vásárt, ahol nem csak izgalmas tárgyakat láthattak az érdeklődők, de pornószínészeket is. A felnőtt filmek szereplői közül többen külföldről érkeztek.

„A legsikeresebb vásár volt, nem kéne lemondani róla. A látogatók magas számának köszönhetően gazdasági szempontból is érdemes megszervezni” – nyilatkozta az aradi kereskedelmi kamara vezetője, Gheorghe Seculici az Adevărulnak. Azt is elárulta, valószínűleg októberben kerül sor a vásárra.

Az ország legelső erotika-vásárát 2004 októberében tartották Aradon. Akkor 35 standot borítottak be a szexuális segédeszközök, játékok, fehérneműk és testékszerek. Emellett a felnőtt filmek gyártói közül is szép számban képviseltették magukat külföldről is. 

Kimaradt?