FRISSÍTVE - 160 ezer lej volt a felrobbantott bankautomatában

Robbantással próbáltak meg kirabolni egy bankautomatát szombaton Brassóban. FRISSÍTÉS: 160 ezer lej volt a felrobbantott bankautomatában.

A megyei rendőr-főkapitányság közleménye szerint szombaton 3 óra 34 perckor kapták a jelentést, miszerint robbanás történt egy brassói bankfióknál. A helyszínre kiszállt rendőrök megállapították, hogy a bankfiók bejárati ajtaját, a mellette levő ablakot és a pénzkiadó automatát érintette a robbanás, ezek több darabját az épület előtti járdán és az úttesten szétszóródva találták meg. A rendőrség folytatja a nyomozást az eset pontos körülményeinek kiderítésére. 

FRISSÍTÉS: 160 ezer lej volt abban a brassói bankautomatában, amelyet felrobbantottak szombatra virradóra – közölte a rendőrség. „Az érintett bankfiók pénteki zárásakor 160 ezer lej volt a pénzkiadó automatában. A becsült kár értéke 160 ezer lej. A nyomozás folyamatban van" – nyilatkozta a Brassó megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Alina Ivan.

A rendőrség korábban közölte, hogy szombaton hajnali 3 óra 34 perckor kapták a jelentést, miszerint robbanás történt egy brassói bankfióknál. A helyszínre kiszállt rendőrök megállapították, hogy a bankfiók bejárati ajtaját, a mellette levő ablakot és a pénzkiadó automatát érintette a robbanás, ezek több darabját az épület előtti járdán és az úttesten szétszóródva találták meg. 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?