„Egy lopásról szeretném értesíteni önöket, ami édesapám üzletében történt”

„Egy lopásról szeretném értesíteni önöket, ami édesapám üzletében történt, Szilágyballán, Szilágy megyében” – írta a Maszol egyik olvasója. Állítása alátámasztásaként elküldte azt a felvételt is, amelyet a boltban felszerelt biztonsági kamera rögzített.

A meglopott család fiatalabbik tagja azt is elmesélte portálunknak, hogy a tolvajok angol rendszámú kocsival érkeztek az üzlet elé. A kocsi továbbhajtott, majd később visszatért a nőkért, hogy felvegye őket.

Érdeklődésünkre, hogy értesítették-e a rendőrséget, olvasónk rezignáltak közölte, a rend őrei nem foglalkoznak az ilyen ügyekkel, a tolvajok általában megússzák egy figyelmeztetéssel.  

„Arra lettünk figyelmesek, hogy hihetetlen mennyiségű áru tűnik el folyamatosan az üzletből, ezért szereztük be a biztonsági kamerát. Aztán azt láttuk a felvételeken, hogy a tolvaj több száz lej értékű árut tett a szoknyája alá néhány perc leforgása alatt” – mesélte a megrövidített bolttulajdonos.

Mint elmondta, a tolvajok nem helybéliek, idegen rendszámú autóval érkeztek.„ Talán ha önök írnak róla, nagyobb visszhangja lesz, és mások is felfigyelnének, és jobban vigyáznának” – tette hozzá olvasónk.

Kimaradt?