Szerződést bontott Keșerüvel az UTA

„Köszönjük, Claudiu Keșerü” – búcsúzott közösségi oldalán az UTA a veterán labdarúgótól, amikor szerda délelőtt bejelentette szerződésbontását a játékossal. Az aradi együttes alapján közös megegyezéssel bontották fel a tavaly nyáron két szezonra kötött megállapodást.

Fotó: UTA

A nyolcszoros bajnok és sokszoros válogatott nagyváradi csatár távozása nem okozott meglepetést, hiszen Mircea Rednic edző rendre mellőzte őt. A múlt hónapban is bírálta a 36 éves támadót, aki a klub egyik legjobban fizetett labdarúgója volt. „Ha kiszámoljuk, akkor Andrei Chindriș, Stefan Milosevic és Cladiu Keșerü havi mintegy 30 ezer euróba kerülnek, de mit csinált ez a három játékos, mivel segítették ezt a csapatot?” – fogalmazott Rednic.

Keșerü havi 13 ezer eurót keresett Aradon, a múlt hónapban pedig nem egyezett bele fizetése lecsökkentésébe. Pedig a váradi csatár nagy reményekkel szerződött tavaly az UTA-hoz, az volt a terv, hogy visszavonulása után sportigazgatóként folytatja a Maros-parti klub kötelekében.

Csakhogy az elmúlt szezonban 33 meccsen lépett pályára, amely során hat gólt szerzett. Emlékezetes, hogy az FCSB-től igazolt át tavaly az UTA-hoz. Előtte a bolgár Ludogorec színeiben ért el sikereket, során a francia és a katari élvonalban is szerepelt. Januárban úgy számolta, hogy összesen 287 gólnál tart, ugyanakkor bevallása alapján 300-ig szeretne jutni. „Ha azt elérem, szögre akasztom a stoplis cipőt. Remélem sikerül” – mondta fél ével ezelőtt.

Az UTA különben az idei szezonban még nyeretlen a SuperLigában. Egy döntetlen és két vereség után 1 ponttal a 14. helyen áll az összetettben. A soron következő negyedik fordulóban azt az újonc Poli Iași-t fogadja pénteken, amelyik legutóbb 3-1-re verte idegenben a bajnoki címvédő Farult.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?