Superliga: három 2-1-es erdélyi győzelem született

A Sepsi OSK, az UTA és a Hermannstadt is győzött a 10. fordulóban, az első kettő idegenben diadalmaskodott.

Győzött mindhárom, a Superliga 10. fordulójának első két játéknapján pályára lépő erdélyi csapat. Az UTA a Botoșani vendége volt, s már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. Az aradiaktól Cascini és Postolachi is betalált, a házigazdák erejéből a második játékrészben csak a szépítésre futotta, Sno révén.Fotó: Facebook/FC Chindia

A Sepsi OSK a Chindia Târgoviște vendége volt. A háromszékiek két büntetőnek köszönhetően hozták el mindhárom pontot a Superliga sereghajtójától, az elsőt Rondon, a másodikat pedig a csreként pályára lépő Ion Gheorghe értékesítette. A hazaiak találata Godberg Barry Cooper nevéhez fűződik.

A Hermannstadt a Petrolul Ploiești gárdáját fogadta, s szintén 2-1-es győzelmet aratott, I. Stoicának a hosszábbítás negyedik percében szerzett találatának köszönhetően. A vendégek kétszer is betaláltak, azonban T.Seto saját csapatának a kapuját vette be.

A Hermannstadt jelenleg a 2. helyen áll, úgy, hogy eggyel kevesebb mérkőzést játszott, az UTA az 5., a Sepsi pedig a 9. helyet foglalja el a tabellán.

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?