Remek versenyzéssel harmadik lett Sao Paulóban Molnár Ede

A sepsiszentgyörgyi kerékpáros dobogós helyen végzett a Cross Country Eliminator világkupa brazíliai állomásán.

Hosszabb szünet és kemény felkészülés után ismét nemzetközi versenyen állt rajthoz vasárnap Molnár Ede. Az összetett világkupa negyedik helyén álló hegyikerékpáros Sao Paulóban igyekezett újabb jó eredményt elérni. Bár az olimpia júliusban technikai hiba miatt nem sikerült jól számára, most újra kedvenc kategóriájában versenyezhetett.

Fotó: BikeXpert Facebook-oldala

A sepsiszentgyörgyi Európa-bajnok első két futamában a második helyen beérkezve jutott tovább, következhetett számára az elődöntő, ahová már csak a nyolc legjobban teljesítő kerékpáros jutott be.

Két brazil és egy francia ellenféllel kellett összemérnie tudását a fináléba jutásért az erdélyi kerékpárosnak, ebben a futamban már mindenkit megelőzött és biztosította részvételét a döntő futamban. Ott már bármilyen helyezés megszerzése kiemelkedő eredménynek számított. A világkupát vezető Edvin Lindh egész nap kiváló teljesítményt nyújtva megnyerte a versenyt. Molnár Ede a brazil Cocuzzi mögött a harmadik helyen ért célba, remek teljesítménnyel zárva a világkupa fordulót.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?