banner_WcGrRqIF_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_970x250.png
banner_Vs7ERmQb_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_728x90.png
banner_saW4mTn2_eurot_Anyasagi_webb_2024-10-15_300x250.png

Ötven sportág mutatkozik be a sepsiszentgyörgyi Sportnapokon

Péntektől vasárnapig, három napon át több mint száz, sporthoz kapcsolódó programot kínál a sepsiszentgyörgyi Sportnapok, amelyen a fiataloktól az idősebbekig mindenkit meg szeretnének mozgatni.

„A Sportnapok azon kevés rendezvény közé tartozik, amely generációktól függetlenül mindenkihez szól” – állapította meg Ambrus Fruzsina alpolgármester, aki szerint az a cél, hogy megmozgassák és megismertessék a különböző sportágakkal a sepsiszentgyörgyieket.Fotó: Sepsiszentgyörgyi Sportnapok/Facebook

Nem véletlen, hogy a Sportnapok idén az Aktív Székelyföld Konferenciával bővül, amelyet szombaton tartanak a Sepsi Arénában. Zsigmond József, az Aktív Székelyföld Konferencia ötletgazdája elmondása szerint az esemény célja, hogy Székelyföld legyen az a hely Romániában, ahol a legnagyobb arányban mozog aktívan a lakosság.

Nemes Áron, a Sportnapok főszervezője tájékoztatása szerint a rendezvény hivatalos megnyitója péntek délután lesz, amit az olimpiai tiszteletfutás, illetve az olimpiai színek stafétája követ. Bemutatkoznak Sepsiszentgyörgy sportegyesületei, de jelen lesznek az élsportolók is, három nap alatt mintegy 50 különböző sportágat mutatnak be. A részletes program a sportnapok.ro honlapon érhető el.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?