Ökölvívás: bolgár ellenfelét is legyőzte Csiki Róbert, és bejutott a novemberi élő showba

Második mérkőzésén is magabiztos teljesítménnyel nyert a gyergyószentmiklósi sportoló, Csiki Róbert, így bejutott súlycsoportjában a Hell Boxing Kings verseny legjobb nyolc bokszolója közé. Amint beszámoltunk róla, az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub versenyzője, Csiki Róbert magabiztos győzelemmel kezdte meg a nemzetközi megmérettetést, pénteken pedig a bolgár Atanas Rosenov ellen várt rá új feladat a 60 kilósok súlycsoportjában.

Bár az első menetben még nem alakult ki nagy különbség a két bokszoló között, Csiki Róbert okosan és éretten tartotta magát taktikájához, nem esett neki egyből ellenfelének. Semmilyen kérdést nem hagyott viszont a második menetre, amelynek már az elején több találatot is bevitt Rosenovnak.

Csiki Róbert (balra) és ellenfele (jobbra) | Fotó forrása: az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub Facebook-oldala

Kétszer egymás után rá is kellett számolnia a bírónak a bolgár versenyzőre, ezután pedig már csak idő kérdése volt, mikor nyeri meg a mérkőzést a gyergyószentmiklósi sportoló. Továbbra is nyomást gyakorolt ellenfelére, kiharcolva ezzel a mindent eldöntő harmadik számolást és a továbbjutást is a legjobb nyolc közé.

Fotó forrása: az Erdélyi Godako Ökölvívó Sportklub Facebook-oldala

Huszár Árpád és Huszár Dávid tanítványa rendkívül magabiztos és érett teljesítményt nyújtott mindkét meccsén, ez bizakodásra adhat okot számára a folytatásra nézve is. A Hell Boxing Kings verseny novemberben folytatódik, ott már élő show keretein belül küzdhetnek meg egymással a ringben a résztvevők.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?