Női foci: Herczeg Andrea is gólt szerzett Szófiában, nyertek a magyarok és a románok is

Három gólt szerezve nyert Bulgáriában az erdélyi játékosokkal felálló román válogatott. A magyar csapat megszerezte első győzelmét csoportjában a svájciak ellen.

Megtörte nyeretlenségét Magyarország női futball-válogatottja B divíziós csoportjában. Pápai Emőke 73. percben szerzett góljával győzték le a négyes első helyén álló svájciakat. Fotó: MLSZ Facebook oldalaSzámukra az osztályozóra jutáshoz a csoport harmadik helyének megszerzése szükséges. Mivel az utolsó helyen álló azerbajdzsániak is nyertek a törökök ellen, a következő két meccs nagyon fontos lesz a magyar csapat számára.

A románok a múlt heti 1–0-s bukaresti győzelmet követően utaztak Bulgáriába, ahol valószínűleg nem számítottak könnyű meccsre, de végül a hazainál sokkal simább, háromgólos győzelmet arattak.Fotó: Román Női Futballválogatott Facebook oldalaA meccs első gólját ezúttal is Stefanie Vatafu szerezte, a félidőben 1–0-re vezettek a vendégek. Cristina Carp találata után az FK Csíkszereda játékosa, Herczeg Andrea is eredményes volt, góljával beállította a 3–0-s végeredményt.

A csoport másik meccsén 4–1-re kaptak ki az örmények a kazahoktól, ezzel a négy meccs után hibátlan románok hat ponttal vezetnek előttük és szinte biztosan folytathatják majd a selejtezőt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?