Bejelentették az Egyfeszt első fellépőit

Különleges zenei kínálattal érkezik a negyedik gyergyószentmiklósi Egyfeszt fesztivál augusztus első napjaiban. A fellépők javának kilétét még homály fedi, az azonban már biztos, hogy az idei nemzetközi sztárfellépő nem más lesz, mint a Parov Stelar, egy másik estén pedig a Tankcsapda slágereire bulizhatnak az érdeklődők.

A szervezők elkezdték bejelenteni a negyedik Egyfeszt fellépőit. Az augusztus 1–4. között zajló fesztivál teljes repertoárja még nem nyilvános, az azonban már egészen biztos, hogy az electro swing koronázatlan királya, az Erdélyben igencsak ritkán megforduló Parov Stelar lesz a nemzetközi sztráfellépő, a fesztivál egy másik napján pedig nem más áll a nagyszínpadra, mint a Tankcsapda.

Fotó: Egyfeszt/ Facebook

A nagyszínpadi fellépők közül még csak a Parov Stelar és a Tankcsapda neve nyilvános, azt már azonban elárulták a szervezők, hogy a fesztivál szerkezete idén sem változik, a város számos pontján szól majd a zene, így színpadra lép a Mobilmánia Vikidál Gyulával, a Folkudvarban a Tarló Zenekar muzsikál majd, de a Lóci játszik, a Kollár-Klemencz Kamarazenekar és az Elefánt koncertjein is bulizhatnak az érdeklődők.

Kassay Péter főszervező rámutatott, hogy az Egyfeszt már megszokott és megkedvelt tematikus udvaraiban a művészetek széles spektrumát igyekeznek átfogni és megmutatni. Érdemes naponta lesni a fesztivál közösségi felületeit, hiszen sorra jelennek meg az újabb és újabb fellépőnevek: zenészek, képzőművészek, költők, színházi társulatok, produkciók kínálatai. Úgy, ahogy egy összművészeti fesztiválhoz illik. 

Az fesztiválra még kedvezményesen lehet jegyeket váltani.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?