Mititelu: „Rossz hírem van, a helyzet megváltozott. A Sepsi fog nyerni”

Adrian Mititelu, a FCU Craiova tulajdonosa Facebook-bejegyzésben ismerte el, hogy új információk birtokába jutott és ezek alapján a Sepsi OSK-nak igaza van a craiovai szurkolók által provokált botrányban.

"Rossz hír! A helyzet radikálisan megváltozott! A Sepsi OSK fogja megnyerni a (FRF fegyelmi bizottsága - szerk. megj.) elé vitt ügyet!" - írta Adrian Mititelu. Mint fogalmazott, a klub egyik alkalmazottja aláírt egy olyan dokumentumot a mérkőzés előtt, amellyel a FCU Craiova "átvette" a vendégszektort. "Ezzel  tulajdonképpen magunkra vállaltuk a szurkolók jelenlétét" - tette hozzá. Mititelu azzal zárta bejegyzsését, hogy a dokumentum létezéséről csak ma (kedden) szerzett ttudomást.

Mint korábban írtuk, a labdarúgó SuperLiga 23. fordulójában megrendezett Sepsi OSK- FCU Craiova mérkőzés vasárnap délután alig 26. percet tartott, mert Andrei Chivulete játékvezető a vendégszurkolók magyarellenes skandálásai miatt félbeszakította a mérkőzést. A találkozó után Adrian Mititelu azzal próbálta hárítani a felelősséget, hogy a FCU nem kérte a Sepsi OSK-tól a vendégszurkolók elhelyezését a stadionban.

A gsp.ro szerint Adrian Mititelu már azt is tudja, hogy ki hibázott: Cătălin Rizan, a FCU biztonsági szakértője írta alá a vendégszektor átvételét elismerő dokumentumot.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?