Mi fér bele egy kávéba? Interjú Szabó Kati négyszeres olimpiai bajnok tornásszal szombaton 11 órától a Maszol YouTube-csatornáján

Idén lesz a negyvenéves évfordulója annak a (sport)történelmi pillanatnak, amikor az 1984-es Los Angeles-i olimpián egy 16 éves tornászlány, Szabó Kati lenyűgözte a világot szereplésével, ami azt jelentette, hogy csapatban, valamint a szerenkénti – gerenda, talaj és ugrás – döntőkben mindenki másnál jobban teljesítve négy aranyérmet szerzett. Ez a teljesítmény mind a mai napig rajta kívül három tornásznőnek sikerült, ebből az egyik a legendás Keleti Ágnes. 

Videónk február 24-én, szombaton 11 órakor válik elérhetővé. Kattints a YouTube-csatornánkra, majd a feliratkozás fülre, ha nem szeretnél lemaradni!

Az eredmények önmagukért beszélnek, de mi rejtőzik a statisztika mögött? Mennyi lemondással és küzdelemmel járt a csúcsra vezető út? Hogyan látja ezt Szabó Kati négy évtized távlatából? Erre voltunk kíváncsiak, ezért kihasználtuk az alkalmat és meghívtuk az amúgy 1992 óta életvitelszerűen Franciaországban tartózkodó legendás sportolót egy kávéra. Tarts velünk szombaton 11 órától! 

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?