Jégkorong: felkészülési tornát szerveznek Csíkkarcfalván

Négycsapatos felkészülési torna keretében csapnak össze a honi hokialakulatok augusztus 26. és 28. között Csíkkarcfalván. A szurkolók a szezonban először tekinthetik meg a nyári átalakulások után a hazai bajnokság néhány meghatározó szereplőjét.

Egy évvel ezelőtt a Sapientia U23 hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezte meg a Székelyföld Kupát. Az akkori négycsapatos torna nagy érdeklődés mellett zajlott, és a részt vevő együtteseknek is jó gyakorlási lehetőséget jelentett az évad rajtja előtt. Idén is ugyanazokkal a gárdákkal találkozhatnak a nézők Karcfalván, mint tavaly.

Augusztus 26. és 28. között szervezik meg a II. Székelyföld Kupát, amelynek házigazdája a Sapientia U23 lesz, helyszíne a Felcsíki Műjégpálya. A barátságos tornát eredetileg a négy székelyföldi klub számára álmodta meg az egyetemi csapat vezetősége. Ezúttal a Csíkszeredai Sportklub, a Háromszéki Ágyúsok, valamint a Bukaresti Steaua lesz a Sapientia U23 vendége. Archív felvétel | forrás: Sapientia U23

A három napon át tartó torna keretében minden csapat egyszer találkozik az ellenfelekkel, és az így összegyűjtött pontok alapján alakul ki a végső sorrend. Minden délután két mérkőzést rendeznek.

A tornára 25 lej ellenében napijegyet válthatnak az érdeklődők, amely a játéknap mindkét összecsapására érvényes. A gyerekek kedvezményesen, 10 lejért vásárolhatnak belépőt. A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem hallgatói, illetve a Székelyföldi Jégkorong Akadémia sportolói számára a belépés ingyenes. A Székelyföldi Jégkorong Akadémia Youtube-csatornáján követheti élőben az eseményeket.

A II. Székelyföld Kupa programja:
08. 26., péntek
15.00 Csíkszeredai Sportklub – Bukaresti Steaua
18.30 Sapientia U23 – Háromszéki Ágyúsok
08. 27., szombat
15.00 Háromszéki Ágyúsok – Bukaresti Steaua
18.30 Sapientia U23 – Csíkszeredai Sportklub
08. 28., vasárnap
13.00 Háromszéki Ágyúsok – Csíkszeredai Sportklub
16.30 Sapientia U23 – Bukaresti Steaua

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?