Székelyföld Kupa: újra jégen a Sportklub és a Sapientia U23

Felnőtt tornát rendez a Székelyföldi Jégkorong Akadémia egyetemista csapata, a Sapientia U23 augusztus 27. és 29. között Csíkkarcfalván. A négy együttes részvételével zajló megmérettetés számos újdonságot tartogat a szurkolók számára, akik többhónapos kényszerszünet után újra a lelátón bíztathatják kedvenceiket.

A felkészülés közepén tartanak az erdélyi jégkorongcsapatok. Az edzések monotonitását megtörve, mérkőzés-körülmények között teszteli tudását a Csíkszeredai Sportklub, a Sapientia U23 és a nemrég megalakult Háromszéki Ágyúsok gárdája. Az első alkalommal kiírt Székelyföld Kupa mezőnye a Bukaresti Steaua gárdájával egészült ki, miután a Gyergyói Hoki Klub korábban lekötött külföldi mérkőzései miatt nem tud részt venni a tornán.

A Felcsíki Műjégpályán lejátszott találkozókon visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra, ugyanis minden találkozó nyitott lesz a nagyközönség számára is. Játéknaponként két mérkőzést játszanak majd, a megváltott napijeggyel mindkettőre be lehet majd lépni. Ezek a helyszínen vásárolhatók meg felnőttek számára 15, gyerekek számára 5 lejes áron.

Akik valamilyen okból nem tudnak kilátogatni az összecsapásokra, a Székelyföldi Jégkorong Akadémia Youtube-csatornáján követhetik élőben az eseményeket.

A Székelyföld Kupa programja:
2021. 08. 27. péntek
15.00 Csíkszeredai Sportklub – Bukaresti Steaua
18.30 Sapientia U23 – Háromszéki Ágyúsok
2021. 08. 28. szombat
15.00 Háromszéki Ágyúsok – Bukaresti Steaua
18.30 Sapientia U23 – Csíkszeredai Sportklub
2021. 08. 29. vasárnap
15.00 Háromszéki Ágyúsok – Csíkszeredai Sportklub
18.30 Sapientia U23 – Bukaresti Steaua

Kapcsolódók

Kimaradt?