„Fellázadtak” a veszprémi szurkolók a férfi kézilabdacsapat edzői ellen

Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület közösségi oldalán szombaton azt írták: mindenki számára ismert, hogy a sikertelen Bajnokok Ligája-szereplés ellenére a klub vezetősége – „egészen pontosan csak Csík Zoltán” – hosszabbítani szeretne az Ilic, Gulyás párossal, márpedig ez a szurkolók számára teljes mértékben elfogadhatatlan, számolt be az MTI.

„Az elmúlt három évben – néhány meccs kivételével – folyamatos hanyatlás látható játékunkban, amely a hosszabbítással további mélységekbe rántaná csapatunkat. Azon túl, hogy játékminőségben nem várható javulás, hiszen eddig sem történt meg, kulcsjátékosok távozhatnak, ha ez a döntés hivatalossá válik” – írták.

Fotó: A Telekom Veszprém hivatalos honlapja

A szervezők a tervek szerint a május hetedikei rendezvényen petíciót íratnak alá a résztvevőkkel, amelyet később eljuttatnak az illetékesnek.

A magyar bajnoki címvédő Telekon Veszprém a dán Aalborg HB együttesével szemben maradt alul a BL negyeddöntőjében, és 2014-es debütálása óta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a sorozat kölni négyes döntőjéről. Ennek ellenére a klub vezérigazgatója, Csík Zoltán a közösségi oldalukon azt írta, hogy a szakmai stáb és a csapat továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi.

A három évvel ezelőtt kinevezett edzőpáros szerződése az idény végén jár le.

A férfi kézilabdázók Bajnokok Ligája négyes döntőjébe az Aalborg, a Magdeburg, a Kiel és a Barca kvalifikált. Az elődöntő sorsolása Budapesten lesz, május 7-én, romániai idő szerint 18 órától.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?