Bajnokok Ligája-selejtezővel nyitják a szezont a váradi pólósok

Házigazdaként vág neki a nemzetközi kupatornáknak a Nagyváradi CSM vízilabdacsapata: Ciprian Cîmpianu edző legénysége a Bajnokok Ligája C csoportjának a mérkőzéseit rendezi.

A szakember figyelmeztetett, hogy nagy kivívás vár rájuk, hiszen a négyesből mindössze az első helyezett jut tovább. A mezőny ráadásul rendkívül erős, hiszen a Vouliagmeni az elmúlt idényben a négyes döntőt játszott, az Ortigia Spanyol Kupa-döntőt vívott a Pro Reccóval, míg a Rijeka nagy múltú horvát együttes.

Fotó: A Nagyváradi CSM Facebook-oldala

„Ez egy egészen kivételes torna lesz, de szerintem felkészültünk rá. Tavaly sikerült néhány meglepő eredményt elérnünk, remélem, hogy ez idén is megtörténik” – mondta Tiberiu Negrean, a Sebes-Körös-partiak csapatkapitánya.

A váradiak pénteken 19.45 órakor kezdenek a Rijeka ellen, majd sorrendben az Ortogia (szombat, 18.45 óra) és a Vouliagmeni (vasárnap, 11.45 óra) lesz az ellenfelük.

A Bukaresti Dinamo is érdekelt a BL-selejtezőkben, a Budapesti OSC-vel együtt a Tourcoing és a Jug együtteseivel szerepel a D kvartettben. A Honvéd már csütörtök este megkezdte szereplését az A előjelű ötösben, de 10-7-re kikapott a szerb Crvena zvezdától a németországi tornán.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?