Vízilabda: Kikapott a Ferencváros a címvédő Pro Reccótól a BL nyolcas döntőjében

A Ferencváros 8-4-es vereséget szenvedett a címvédő olasz Pro Reccótól a férfi vízilabda Bajnokok Ligája belgrádi nyolcas döntőjében, így az 5-8. helyért folytatja szereplését.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A magyar bajnok és kupagyőztes – amely 2019-ben megnyerte a sorozatot, 2021-ben ezüst-, tavaly pedig bronzérmes volt – a szerdai negyeddöntőben nem igazán tudta megszorongatni a Zalánki Gergővel felálló, világválogatott erősségű ellenfelét, így egymást követő harmadik szezonjában is a alulmaradt a Reccóval szemben a végjátékban.

Varga Zsolt együttese csütörtökön a helyosztó első fordulójában a szintén olasz Bresciával találkozik. Útóbbi a görög Vuliagmenitől kapott ki 11-10-re.

Ugyancsak szerdán a spanyol Zodiac Barceloneta 11-9-re legyőzte a Jug Dubrovnikot, míg a szerb Novi Belgrád a görög Olympiakosz ellen nyert 13-11-re a továbbjutásért.

Csütörtökön a Jug az Olympiakosszal találkozik a helyosztók során, majd az esti elődöntőket Novi Belgrád–Barceloneta és Pro Recco–Vuliagmeni párosítás szerint rendezik. Pénteken az ötödik és a hetedik helyért mártóznak meg a medencében, majd szombaton a bronzmeccs után 22 órától rendezik a döntőt.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kimaradt?