A Liverpool bejelentette Cody Gakpo szerződtetését

A Liverpool is megerősítette, hogy a holland válogatott 23 éves támadója, Cody Gakpo Jürgen Klopp együttesében folytatja pályafutását.

A „vörösök” beszámolója szerint Gakpo mindenben megegyezett a Liverpoollal a személyes feltételeket illetően, majd átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is az AXA edzőközpontban.

A PSV támadója a holland válogatott öt világbajnoki mérkőzésén három gólt szerzett, negyeddöntőhöz segítve Virgil van Dijkékat, akik a későbbi győztes Argentína ellen búcsúztak a katari tornán.

Gakpo a holland bajnokságban jelenleg kilenc találattal vezeti a góllövőlistát, de 12 gólpasszt is szerzett már, míg a tavalyi idényt 12-12 góllal és assziszttal zárta az Eredivisie-ben.

„Nagyon jól érzem magam, izgatott vagyok, hogy itt lehetek, alig várom, hogy elkezdhessen az edzéseket és elkezdjek játszani ebben a fantasztikus klubban. Úgy gondolom, ez egy remek csapat számomra, hogy megmutassam, mire vagyok képes és megpróbálom segíteni a csapatot, hogy még több gyönyörű pillanatot éljünk át együtt. Azt hiszem, személyesen is jó lesz nekem itt, mert sok olyan nagyszerű labdarúgó van itt, akiktől sokat tanulhatok” – fogalmazott a liverpoolfc.com-nak Cody Gakpo.

A 23 éves holland egyébként nyáron kis híján a Manchester United játékosa lett, az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint Gakpóért a Liverpool 37 millió eurót fizetett, amely különböző feltételek teljesülése esetén 50 millió euróra emelkedhet.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?