Végzős hallgatóknak biztosít bemutatkozási lehetőséget a BBTE Színház és Film Karának fesztiválja

Június 3-án, hétfőn veszi kezdetét a kolozsvári Bab–Bolyai Tudományegyetem Színház és Film Karának fesztiválja, amelynek célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson az idén végző hallgatók számára.

Június 3-án veszi kezdetét Kolozsváron a BBTE Színház és Film Kar Fesztivál, amelynek célja a bemutatkozási lehetőség biztosítása az idén végző hallgatók számára. A június 3–29. között megrendezett programsorozat keretében 30 színházi produkcióra, fotókiállításra, filmvetítésekre, könyvbemutatókra és könyvvásárra, valamint színházi konferenciára is sor kerül – írták közleményükben a szervezők.

Forrás: BBTE Színház és Film Kar

Az ünnepélyes megnyitót június 3-án, hétfőn 11 órától tartják az Színház és Film Kar udvarán. Beszédet mond Claudiu Turcuș, egyetemi docens, a BBTE Színház és Film Kar dékánja. Virginás Andrea, egyetemi docens és dékánhelyettes, valamint dr. Mihai Pedestru, egyetemi dékánhelyettes méltatják és díjazzák mindazokat az oktatókat, akik az elmúlt években jelentős mértékben hozzájárultak a Színház és Film Kar fejlődéséhez. Az esemény során olyan neves tanárokat ünnepelnek, mint Miruna Runcan, Incze Gergely Katalin, Miriam Cuibus, Anca Măniuțiu, Mihai Măniuțiu, Feleki István és Xantus Gábor. A megnyitón továbbá sor kerül egy színművész hallgatók által előkészített rövid, színházi performanszra is.

A részletes program az esemény Facebook-oldalán olvasható.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?