Székelyföldön vendégszerepel a Jászság Népi Együttes

A blues, a népzene és a néptánc hármas egységének kifinomult, izgalmas világát eleveníti meg a Jászság Népi Együttes, Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, valamint Pál István Szalonna és Bandája a Mindenek szerelme című táncos koncerten. Az előadást Székelyudvarhelyen és Csíkszeredában is bemutatják.

Székelyföldre érkezik a Jászság Népi Együttes október második hétvégéjén. A magyarországi társulat különleges, táncos koncertjét, a Mindenek szerelme című előadását hozza el az erdélyi közönségnek. 

Fotó: Gémesi Balázs

„A 90 perces produkcióban egyedülálló módon jelenik meg a rock and roll, a népzene és a néptánc hármas egysége, amely érdekes hangulattal, lendülettel, finoman kimunkálva szórakoztat. A hagyomány és a korszerűség végigkíséri az előadást zenei hangzásban és táncos képekben egyaránt, amelyek a szerelemről, az emberi kapcsolatokról, az elmúlásról, az újrakezdésről szólnak. A két banda közös zenei megfogalmazására tapint rá a táncos megjelenés, együtt, összhangban lélegzik” – olvashatjuk az előadásról a Jászság Népi Együttes honlapján.

Az előadást Székelyudvarhelyen, a Művelődési Házban október 7-én, pénteken 19 órától láthatja a közönség. Jegyvásárlás és helyfoglalás az Udvarhely Néptáncműhelynél lehetséges. Egy nappal később a csíkszeredai Városi Művelődési Ház színpadán szintén 19 órától mutatják be a produkciót. Jegyek online kaphatók.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?