banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Sting újra fellép Kolozsváron

Kolozsvár lesz 2022 tavaszán Sting romániai fellépésének egyetlen helyszíne. A rendkívüli koncertet március 15-én tartják.

Sting My Songs című koncertje sodró erejű, dinamikus show, amelyben a pályafutása során 17 Grammy-díjjal kitüntetett énekesnek a The Police-ban írt, illetve szólóművészként jegyzett közkedvelt dalai egyaránt felcsendülnek, közölték hétfőn a szervezők, a Cherrytree Music Company, a Live Nation, az Emagic és a kolozsvári Backstage Production. A jegyértékesítés november 12-én, pénteken, 11 órakor kezdődik, tették hozzá.

Mint írják, a koncert „zenei időutazásra viszi a rajongókat, olyan slágereken keresztül, mint a Fields of Gold, a Shape of my Heart, a Roxanne és a Demolition Man”, de felcsendülnek majd olyan közkedvelt dalok is, mint az Englishman In New York, az Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle.

Az énekes ugyanakkor új albumát is bemutatja, aThe Bridge november 19-én jelenik meg világszerte. Az új dalgyűjtemény, amelyet a világjárvány első évében írt és rögzített, a személyes veszteségeket, az elválást, a szétesést, a bezártságot és a rendkívüli társadalmi és politikai zűrzavarokat jeleníti meg. Ez az eklektikus stílusú album, amelyben visszaköszönnek Sting páratlan zenei pályafutásának különböző szakaszai és stílusjegyei, a rock n' roll, a jazz, a klasszikus zene, a folk és pop-rock műfajokból merít ihletet, a Rushing Water című nyitó szám jellegzetes rock intrójától az új, indie-pop hangzásvilágú If it’s Love című dalig.

Sting hetente jelentkezik internetes videósorozattal is, az „On the Bridge" bensőséges bepillantást nyújt a zenész mindennapjaiba, a folyamatra, ahogyan új albuma, a The Bridge bemutatására készül. Külön főhajtásként a hűséges rajongók számára Sting minden kedden új epizódot tesz közzé, ezek 24 órán keresztül kizárólag a rajongói klub tagjai számára érhetők el, majd szerdán reggel 9 órakor szélesebb körben is elérhetővé válnak.

A turnén Stinget az alábbiak kísérik: Dominic Miller (gitár), Josh Freese (dob), Rufus Miller (gitár), Kevon Webster (billentyűk), Shane Sager (harmonika), Melissa Musique és Gene Noble (vokál), különleges meghívottként fellép Joe Sumner.

A koncertre 198 és 441 lej (+ jegyaladói jutalék) közötti áron kaphatók jegyek hat kategóriában, a sting.iabilet.ro és a iabilet.ro oldalakon.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?