banner_phBMMWg3_970x250_Mol_HU.jpg
banner_6stHcYKY_300x250_Mol_HU.jpg

Sajtóértesülések szerint dobozban marad a 70 millió dollárért forgatott Batgirl

Sem a mozikban, sem a streamingszolgáltatóknál nem fogják bemutatni a Batgirl című, több mint 70 millió dollárból forgatott filmet – értesültek az amerikai filmes portálok.

A Warner Bros. stúdió döntése meglepte a filmes szakmát – írta a Variety, amely szerint szinte sosem fordul elő, hogy egy stúdió a kukába dobjon egy már leforgatott produkciót.

A New York Post hollywoodi bennfentesektől úgy értesült, hogy a képregényalapú szuperhősfilm csúnyán megbukott a próbavetítéseken. A Deadline.com szerint viszont a kész film eldobása azzal függhet össze, hogy átalakultak a súlypontok, a stratégiák és takarékossági intézkedések léptek életbe a Warner Bros. médiakonszernnél. A filmstúdió egyelőre nem kommentálta a sajtóhírt.

A posztprodukciós szakaszban lévő filmet a tervek szerint az év végén mutatta volna be az HBO Max. A főszereplő, Leslie Grace (New York peremén) januárban Batgirl-jelmezes fotót posztolt magáról az Instagramon. A szereplők közt van Michael Keaton, a Batman-filmek sztárja, J.K. Simmons és Brendan Fraser.Fotó: Leslie Grace Twitter-csatornája

Az első önálló „szuperhősnőfilmet” az Adil El Arbi és Bilall Fallah belga páros (Mindörökké rosszfiúk) rendezte. Batgirl figurája először az 1960-as években bukkant fel képregényekben. A fiktív női szuperhős Barbara Gordon, James Gordon Gotham City-i rendőrfőnök lánya.

Alicia Silverstone már 1997-ben kapott egy kisebb Batgirl-szerepet George Clooney oldalán a Batman és Robin című szuperhősfilmben. Míg Batman alakját számos produkcióban feldolgozták, az állítólag most eldobott munka lett volna az első önálló Batgirl-film.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?