Újabb Hollywoodi sztárokkal dolgozik Mundruczó Kornél filmrendező

A Pókembert is játszó Tom Hollanddel és az Oscar-jelölt Amanda Seyfrieddel forgat tízrészes sorozatot Mundruczó Kornél az Apple Studios és a New Regency gyártásában, írja a The Hollywood Reporter.

Mundruczó Kornél, aki Vanessa Kirbyvel és Shia LaBeouffel dolgozott a Pieces of a Woman című filmen, amelyért Kirbyt Oscar-díjra is jelölték, nem csak rendezőként, hanem vezető producerként is csatlakozik a filmhez.Mundruczó Kornél | fotó: Facebook

A The Crowded Room az Apple szerint egy antológia, amely mentális betegségekkel élők inspiratív történeteit dolgozza fel. Az első évadot thriller-műfajúra tervezik, Akiva Goldsman (Egy csodálatos elme) írja saját élményei és Daniel Keyes Szép álmokat, Billy! (The Minds of Billy Milligan) életrajzi könyve alapján.

Tom Holland szintén vezető producere a sorozatnak, egyébként pedig egy Danny Sullivan nevű férfit alakít, Amanda Seyfried pedig egy klinikai szakpszichológust, aki karrierje legnagyobb kihívásával találkozik, miközben igyekszik helytállni egyedülálló anyaként is.

Mundruczó Kornél a Proxy című sci-fin is dolgozik, amelynek főszerepét Blake Lively alakítja.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?