banner_qpmMZsMg_970x250 eurotrans.webp
banner_PT5K3wNG_728x90 eurotrans.webp
banner_kNLLfvE0_300x250 eurotrans.webp

Saját fesztivált szervez a Bagossy Brothers Company

Megrendezi első saját fesztiválját a Bagossy Brothers Company. A 2013-ban alakult erdélyi magyar zenekar frontembere, Bagossy Norbert hozta nyilvánosságra, hogy idén először nyitja meg kapuit rendezvényük, a Balaturné.

A méltán népszerű Bagossy Brothers Company frontembere a Sassy-nak adott interjújában beszélt arról, hogy idén először megrendezik saját fesztiváljukat, a Balaturnét. Mint fogalmazott, a rendezvény nem csupán egy egyszerű könnyűzenei program lesz, ők maguk a rajongókkal együtt fognak elindulni, és a tervek szerint közösen körbebiciklizik a Balatont, közben pedig koncerteket tartanak. Minden szakaszhoz kapcsolnak majd egy műsort, a kiemelt megálló pedig Felsőörs lesz, ahol egy kétnapos pikniket is tartanak majd. Első este egy tábortűz körüli zenés program lesz a velük együtt biciklizőkkel, másnap pedig a húrok közé csapnak, és egy igazi nagykoncertre várják az érdeklődőket.

Forrás: Bagossy Brothers Company Facebook-oldala

Bagossy Norbert elmonása szerint régóta tervezik, hogy legyen egy saját minifesztiváljuk. A tavalyi gyergyószentmiklósi koncertjük alatt létrehoztak egy kis udvart, ahogy a fesztiválokon szokás. Mint fogalmazott, az embereken azt látták, hogy nagyon élvezik a kezdeményezést, így már adta magát a saját fesztivál is, amelyet egy közös élménnyel, a balatoni biciklizéssel fűszereznek meg.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?