Mi fér bele egy kávéba? Pál Ferenczi Gyöngyi színművésszel beszélgetünk szombaton 11 órától a Maszol YouTube-csatornáján

Pál Ferenczi Gyöngyi színművésszel Sepsiszentgyörgyön sikerült leülnünk egy kávéra, ami azért nagy fegyvertény, mert a beszélgetés napján a Tamási Áron Színház épp új bemutatóra készült, ilyenkor pedig a szokásosnál is nagyobb a pörgés. VIDEÓINTERJÚ. 

Videónk március 2-án, szombaton 11 órakor válik elérhetővé. Kattints a YouTube-csatornánkra, majd a feliratkozás fülre, ha nem szeretnél lemaradni!

Pál Ferenczi Gyöngyi Marosvásárhelyen született és ott is végzett 1999-ben a Színművészeti Főiskolán. Tanulmányai befejezését követően azonnal Sepsiszentgyörgyre igazolt és azóta is ott színész. A közönség olyan előadásokból ismerheti, mint a Koldusopera, a Sok hűhó semmiért, vagy épp a nem rég műsorra tűzött Iráni konferencia, de a felsorolást nagyon hosszasan lehetne folytatni. Két évvel ezelőtt szakmai vonalon nagy változás következett be Gyöngyi életében, ugyanis a leköszönő Bocsárdi László helyére őt nevezték ki a Tamási Áron Színház élére, ezzel pedig rengeteg minden megváltozott az ő életében is.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

 

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?