Megújult a marosvásárhelyi Stúdió Színház

Számos újdonsággal várja nézőit a márciusban újranyitott Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem színháza. A teljesen felújított épületbelső, kényelmesebb nézőtér és frissített színpadtechnika mellett a Stúdió Színház történetében először vásárolhatnak interneten jegyet a színisek munkája iránt érdeklődők, közölte az intézmény.

A régóta esedékes újítás következtében bárki otthonról megvásárolt jeggyel érkezhet előadásra, ezzel elkerülve a jegyirodánál kialakuló sorokat. A jegyek nyomtatott formában, vagy akár telefonról is felmutathatók, ezzel a marosvásárhelyi színi közössége a nézők kényelmén túl napjaink környezetvédelmi elvárásainak is igyekszik megfelelni.Fotó: a Stúdió Színház Facebook-oldala

Első alkalommal a március 25-én, pénteken este hét órától kezdődő Tűzoltó című előadásra válthatnak interneten jegyet a nézők a studioszinhaz.ro oldalon található online jegyvásárlás linkre kattintva. A Szép Ernő drámája nyomán készült kétszereplős komédia Mohácsi János rendezésében március 29-én, kedden is megtekinthető a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem 30-as termében, a studioszinhaz.ro oldalon olvasható program szerint.Tűzoltó (r. Mohácsi János)

Március 26-án, szombaton este hét órától a Levél (Frunzei) utcai Stúdió 2-ben felnőtteknek szóló előadással várja nézőit a Művészeti Egyetem bábművész szakos osztálya. A Weöres Sándor költészetére épülő Bennem a létra című produkciót Bartal Kiss Rita rendezte. Az előadásra szintén online válthatók jegyek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?