Lemondta fellépéseit a Queens of the Stone Age, az Electric Castle-re sem tud eljönni

Lemondta júliusi fellépéseit, köztük a bonchidai Bánffy-kastélyban esedékes Electric Castle fesztiválon tervezett koncertjét a Queens of the Stone Age. Az amerikai rockegyüttes kedden jelentette be a rossz hírt közösségi oldalán, ahol közölték: énekesük, Josh Homme azonnal vissza kell utazzon az államokba, hogy megműthessék.

„Mindent megpróbáltunk, hogy végig vigyük a turnét és játsszunk nektek, de a folytatás immár nem szerepel az opciók között” – magyarázták. A Queens of the Stone Age július 20-án koncertezett volna a Kolozs megyei fesztiválon, de a franciaországi, szlovákiai, németországi, csehországi, ausztriai, horvátországországi és a görögországi fellépésüket is le kellett mondaniuk.

Fotó: A Queen of the Stone Age Facebook-oldala

A történtek nyomán az Electric Castle szervezői sajnálatuknak adtak hangot. „Már nagyon vártuk ezt a koncertet, meglepetésekkel is készültünk a közönség számára. Josh, egy legenda vagy! Biztosak vagyunk abban, hogy egy napon még köszönthetünk a Castle-en. Addig is szorítunk neked és gyors felépülést kívánunk” – írták a Facebook-on, hozzátéve, hogy az összes július 20-ra szóló, fel nem használt jegy árát visszatérítik a fesztvált követő héten, egy emailben küldött igénylés alapján.

A Queens of the Stone Age legutóbb Milánóban lépett fel, az AMA zenei fesztivált viszont már betegség miatt lemondták. Azt nem részletezték, hogy milyen sürgősségi műtéti beavatkozáson kell átesnie Josh Hommenak, de az ismeretes, hogy az együttes alapító 51 éves énekes-gitárost két évvel ezelőtt rákkal diagnosztizálták. Akkor sikeres operáción esett át és a daganatot eltávolították.

Az Electric Castle július 17-én kezdődik. Mint korábban írtuk, a fellépők között Sean Pault és Nina Kravizet is Bonczidára várják.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?