Minden percet kihasználnak – Számtalan izgalmas nappali programmal várja fesztiválozókat az Electric Castle

Sporttevékenységek, filmklub, kerekasztal-beszélgetések...Csak néhány abból a számtalan izgalmas programból, amelyekre az esti bulikat megelőzően ellátogathatnak az Electric Castle fesztivál résztvevői.

A fesztivál minden pillanatát tartalmasan tölthetik az Electric Castle résztvevői. A számos hazai és nemzetközi fellépő koncertje mellett sporttevékenységek, workshopok, stand up comedy előadások és kerekasztal-beszélgetések közül válogathatnak az érdeklődők.

Forrás: Electric Castle/ Facebook

A kempingezők minden napjukat fitnesz- vagy jógaórával indíthatják, ezzel alapozva meg a hangulatot. A spontán koncertek alkalmával mindenkinek lehetősége lesz megmutatni tehetségét, a legjobbakat pedig a szervezők díjazzák majd. Az érdeklődők válogathatnak az Electric Castle által elindított újrahasznosítási program, a „Nem búcúszunk, tovább viseljük” kampány során készült divatos ruhákból, a kastély régi istállójában pedig filmeket vetítenek majd.

Az EC Talks by E.ON szetvezői 30 meghívott segítségével járják körül azokat a témákat, amelyek napjainkban leginkább foglalkoztatják az embereket: írók, újságírók, művészek és társadalmi aktivisták provokatív témákról tartanak majd előadásokat és nyílt vitákat, a workshopokon pedig a lemezlovasok fantasztikus világából is ízelítőt kaphatnak az odalátogatók.

A nappali tevékenységek listája, valamint a fesztivál teljes programja elérhető az Electric Castle honlapján. A fesztivál saját alkalmazása, amelyen keresztül egy gombnyomással elérhető minden hasznos információ, Androidra és iOS-re is letölthető.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?