Gyereknapi koncertet hirdet a marosvásárhelyi színház

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata június 1-jén, kedden két alkalommal, 12 illetve 16 órától gyereknapi koncerttel várja a legfiatalabb nézőközönségét a Színház Nagytermébe.

A színház közleménye szerint június elsején családi, közösségi programokra számíthatnak a legkisebbek, akiknek az elmúlt időszakban kevés lehetőségük adódott a közösségi együttlétre, az ő életük is gyökeresen megváltozott. „Az idei gyermeknapon kitartásukat, türelmüket is megünnepeljük: a Tompa Miklós Társulat pacsirtaszóra hív minden gyereket, hogy együtt bátran, szabadon, boldogan daloljuk tele a világot Markó Béla megzenésített gyermekverseivel” – olvasható a közleményben.Fotók: Bereczky Sándor

Az előadásban Apostolache Kiss Zénó, Benő Kinga, Fodor Piroska, Fülöp Bea, Kádár L. Gellért, Kiss Bora, Korpos András, Kostyák Márton, Lőrincz Ágnes, Magyari Annamária, Varga Balázs lép fel, a projektvezető Benő Kinga, a zenét Apostolache Kiss Zénó szerezte, a díszlet Huszár Kató munkája.

A gyerekműsort nagykorú kíséretében tekintheti meg a gyerekközönség. A kétszemélyes, 19 lej értékű jegy 1 gyerek + 1 felnőtt helyét, míg a háromszemélyes, 28 lej értékű jegy 2 gyerek + 1 felnőtt helyét tartalmazza – a gyerekek és kísérőik egymás melletti székeken foglalhatnak helyet. A szabadbérletek ebben az esetben nem érvényesek.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

A járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhely áll rendelkezésre, a belépés a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. A színház tájékoztatja az érdeklődőket, hogy az előadás jellege miatt, azt kizárólag magyar nyelven lehet követni.

Jegyvásárlás a Nemzeti Színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 11 és 18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online lehetséges.

Kapcsolódók

Kimaradt?