Fotópályázatot hirdetnek a Szent Mihály-templom felújítása kapcsán

Fotópályázatot hirdet a Szent Mihály-templom renoválása, újranyitása és megáldása alkalmából az Ars Sacra Claudiopolitana Kiállítótér. A Szent Mihály-templom régi és új arca címmel meghirdetett pályázatra november 10-ig várják a fényképezőgéppel készített felvételeket.

A katolikus galéria közleménye szerint a pályázat 18 év fölöttieknek szól. Olyan fényképeket várnak, archív fotóktól kortárs alkotásokig, amelyek a plébániatemplomot (összkép, építészeti részletek, kültér, beltér) ábrázolják, illetve a város és az egyházközség életében (liturgikus alkalmak, látkép a toronyból) betöltött szerepét mutatják be.

A pályamunkák lehetnek fekete-fehérek vagy színesek, a kontraszt, színintenzitás módosítása, színkorrekció megengedett, de a további képmanipuláció nem. Legfeljebb öt fotót várnak, 30x40 cm-es méretben, 300 dpi felbontásban, pdf vagy jpg formátumban november 10-ig a muzeum@szmk.ro e-mail-címre. Ugyanitt igényelhető további információ a versenyről, amelynek díjait a járványhelyzet függvényében későbbi időpontban adják át.

(Címlapfotó: Adobe Stock)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?