Bejelentette első fellépőit a Double Rise Fesztivál

Fotó: a Double Rise Facebook-oldalaErdélyi és magyarországi együttesek lépnek fel az augusztus 12. és 14. között a Székelykő lábánál megszervezett Double Rise Fesztiválon, köztük többen visszatérő vendégek, derül ki a szervezők hétfői közleményéből.

Az ötödik alkalommal megszervezésre kerülő jubileumi fesztivál a kezdetekhez kíván visszatérni, így ismét több programpontja is megtalálható lesz majd a faluban.

Visszatér a Székelykő lábához a pörgős és interaktív produkcióiról híres Péterfy Bori & Love Band, a 2019-es fesztiválhimnuszt jegyző szerzőpáros, a Bohemian Betyars és a Parno Graszt, a Szempöl és a Szupernem is.

A napfelkelők kérésének megfelelően a Folkudvar idén újra a faluban kap helyet, lenyűgöző „székelyköves” színpadképpel, és a hagyományoknak megfelelően a 10 éves Tokos Zenekar lesz a házigazdája, az ő vezetésükkel lehet majd naponta kétszer „hajnalizni”.

A fesztivál életében először lép fel a LUNDA, a pop kötődésű, folk, indie, rock elemeket keverő zenekar.

A koncertélmények csupán egy részét fedik le az ötödik Double Rise Fesztivál kínálatának, ezt idén is színházi és irodalmi programok, kiállítások és sportesemények egészítik ki.

A járványügyi szabályozások miatt naponta maximum 5000 embert engednek be a rendezvényre, és a fesztiválozóktól igazolást kérnek arról, hogy megkapták a koronavírus elleni oltást. A fesztiválbérlet 200 lejbe kerül és itt kapható.

Kapcsolódók

Kimaradt?