Benéztünk a Double Rise fesztivál Napozójába

A kora délutáni óra ellenére a Double Rise kilences számú helyszínen, vagyis a Napozóban már igencsak bulis hangulat fogadott. A fesztiválozóknak ez a hely ideális lazítani és bemelegíteni az esti koncertekre.

„Emlékeztek még a tavalyi legkeményebb partihelyszínünkre, ahol biciklik szökdöstek a tóba, és a lányok vizes pólóban beerpongoztak? Idén még keményebb programokkal készültünk nektek! A tavalyi EB-sátor idén Napozó néven vár titeket éjjel-nappal! A helyszín házigazdája a budapesti Bedroom csapat, napközben a legpezsdítőbb house, deep house, és tech house zenékkel készülnek nektek. Itt kapnak helyet a kocsmajátékok, mint a beerpong, a sport is, a teqball képviseletében” – olvassuk a fesztivál hivatalos programfüzetében.

A fiatalok körében tavaly is nagyon népszerű volt a torockói Double Rise lazítós-bulizós zónája, amihez az is hozzájárult, hogy itt vetítették a franciaországi foci-Eb mérkőzéseit. Némi focis vonatkozást azért most is lehet találni, a magyar fejlesztésű teqball-asztalon mindenki kipróbálhatja, milyen is a labdaérzéke.

Legtöbben csak heverésznek a tó partján és élvezik az elvétve jelentkező napsugarakat, miközben a merészebbek a tóba ugorva üdülnek fel, így:

Egy asztalnál a Catan-társasjáték is előkerült, mások csocsóval ütik el az időt, legtöbben viszont a beerpongnak hódolnak. Tekintse meg a helyszínen készült fotóinkat!

Kapcsolódók

Kimaradt?