Bábsimogatóval és kézműves foglalkozással ünnepel a kolozsvári Puck Bábszínház

Bábsimogatóval és kézműves foglalkozással várja az érdeklődőket a kolozsvári Puck Bábszínház magyar társulata a bábszínházi– és színházi világnap alkalmából.

A Puck Bábszínház magyar társulata március 20-án és 21-én a bábszínház világnapja alkalmából, illetve március 27-én a színház világnapja alkalmából előadásokkal és programokkal várja közönségét.

Március 20-án, szerdán 17:00 órától a Mese a csodálatos szőlőfáról című előadásra várják a nézőket. Az előadást bábsimogató követi, ahol a gyerekek, de akár a felnőttek is, jobban megismerhetik a történet figuráit. Március 21-én szervezett körülmények között szintén a Mese a csodálatos szőlőfáról című előadással ünnepelnek, amelyet egy séta követ a bábszínház kulisszái mögé.

Forrás: Puck Bábszínház

Március 27-én, szerdán 17 órától az Árnyak színháza című előadásra várják az érdeklődöket, amelyet kézműves foglalkozás követ. A program során az árnyjáték rejtelmeibe is beleshetnek a kicsik és nagyok. A kézműves foglalkozás ingyenes, a helyek száma azonban korlátozott, így előzetes regisztrációhoz kötött a részvétel, amelyet a kolozsvaribabszinhaz@gmail.com címen tehetnek meg.

Mindkét szerdai előadásra válthatóak jegyek online is: március 20., szerda, 17:00, Mese a csodálatos szőlőfáról, március 27., szerda, 17:00, Árnyak színháza.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?