Az „igazi” Amy Winehouse-t mutatja be egy új dokumentumfilm

Új dokumentumfilm készül Amy Winehouse-ról, amelyben az énekes édesanyja oszt meg részleteket a lánya életéről. A BBC gyártásában készült filmet júliusban, a 27 évesen elhunyt előadó halálának 10. évfordulóján mutatják be, írja a Reuters.

Az Amy Winehouse: 10 Years On című film Amy Winehouse édeasanyjának, Janisnek a szemszögét mutatja be, aki egyébként sclerosis multiplexben szenved, és szeretné megosztani az emlékeit. A produkcióban ugyanakkor eddig nem látott családi archív felvételek is szerepelnek.Fotó: Wikipedia

A BBC szerint Janis közel állt a lányához, és a történteket gyakran egészen másképp látja, mint ahogyan azt eddig bemutatták a nyilvánosságnak. „Úgy érzem, hogy a világ nem ismerte az igazi Amyt, azt, akit felneveltem, és várom a legetőséget, hogy bemutathassam a gyökereit, a valódi arcát” – mondta Janis Winehouse.

A Grammy-díjas Amy Winehouse alkoholmérgezésben halt meg londoni otthonában 2011 júliusában, miután karrierje során folyamatosan alkohol és drogproblémákkal küzdött.

2015-ben már bemutattak egy róla készült dokumentumfilmet, az Amy címűt, amelyért rendezője, Asif Kapadia Oscar-díjat nyert, az énekes apja, Mitch Winehouse viszont félrevezetőnek nevezte az alkotást, amelytől a család elhatárolódott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

banner_bcxvIA0Y_2.jpg

Kimaradt?