A TIFF-karaván idén is biztosítja a szabadtéri mozizás élményét Szatmárnémetiben

Augusztus 9-11. között Szatmárnémetibe érkezik a TIFF Unlimited Karaván. Péntektől vasárnapig három kisjátékfilmet és három mozifilmet lehet ingyenesen megtekinteni a szabad ég alatt a Corneliu Coposu (Batthyány) sétányon.

A soron következő hétvégén a Batthyány sétányon lévő rendezvénytérre várják a szatmáriakat, hogy remek filmek társaságában megtapasztalják a szabadtéri mozizás élményét. A TIFF-karaván pénteki napán 21.30-tól a Mamaie Brândușa című román rövidfilmet vetítik, amelyet Ada Dumitru és Ana Ineni rendeztek. 21.55-től a Nasty című román dokumentumfilm lesz terítéken Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu és Tudor D. Popescu rendezésében.

Augusztus 10-én, szombaton 21.30-tól Farkas Ágnes Anna Füstös, de nem rossz című kisjátékfilmjét tekinthetik meg az érdeklődők, 21.45-től Matteo Garrone Io Capitano című olasz-belga-francia drámáját vetítik. Vasárnap 21.30-tól Képíró Dorottya Ágnes asszony lepedője című rövidfilmjével indul az este, 21.50-től pedig az elmúlt időszak egyik legsikeresbb magyar filmje, Moldovai Katalin Elfogy a levegő című alkotása lesz terítéken.

(Nyitókép: TIFF Karaván)

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?