Nemzeti régiók: Lettországban folytatják a kampányt az utolsó 100 méteren

 

Lettországban folytatódik a kampány a nemzeti régiók védelmében indított európai polgári kezdeményezés sikeréhez szükséges minimális számú aláírások összegyűjtésére a vasárnap esti határidő előtt.

Mint ismert, a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) által indított polgári kezdeményezést a 27 uniós tagország közül legalább hétből származó, legkevesebb 1 millió uniós polgárnak kell aláírásával támogatnia. A hét tagállam mindegyikében össze kell gyűjteni az adott országra vonatkozó minimálisan szükséges számú aláírást.

Megérkeztünk! >>> www.irdala.hu Megérkeztünk a -13 fokos, havas Rigába, ahol azonnal találkoztunk Miroslav...

Közzétette: Írdalá.hu – 2021. február 5., péntek

Az írdalá.hu kampánycsapatának már sikerült nyolc tagállamban összegyűjtenie az aláírásokat. Ám a munkát folytatják Lettországban a február 7-ei határidőig. A kampány szóvivője, Pesty László szombaton Rigába érkezett, ahol Miroslav Mitrofanovval,  a Lettországban élő oroszok pártjának vezetőjével találkozott.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Mint korábban közölte, célja „meggyőzni a még kétkedő, és jogfosztottságban élő orosz közösség politikai vezetőit és influencereit, hogy húzzanak bele, mert a maradék pár nap elég ahhoz, hogy a lett limitet is lepakoljuk a brüsszeli könyökvédősök orra elé”.

Kapcsolódók

Kimaradt?