banner_066Zffpe_maszol_6fel_rmdsz-02.png
banner_VnNOCp39_maszol_6fel_rmdsz-01.png

Romániai utazási irodát vásárol fel egy magyar idegenforgalmi cégcsoport

Romániai utazási irodát vásárol fel a magyar Szállás Group – közölte kedden a Litoralulromanesc.ro.

A tranzakció két lépésben zajlik le, s 2025-ben zárul majd. Értéke 21 millió euró, ami rekord a romániai idegenforgalmi ágazatban, írja az economedia.ro.

A Litoralulromanesc.ro egy romániai üzletember, Ionuț Nedea tulajdonában van. A turisztikai ügynökséget közel 20 éve alapították, jelenleg romániai piacvezető a Fekete-tengeri turizmus területén az ügyfelek száma és az árbevétel tekintetében is. A Litoralulromanesc.ro arculatát megőrizve folytatja működését, közölte a cégvezetés.

Fotó: Agerpres

„A tranzakció nagyon fontos a helyi turisztikai piac számára, megnyitja az utat a belföldi turizmus konszolidációja felé globális kontextusban” – nyilatkozta Ionuț Nedea, a Litoralulromanesc.ro alapítója és vezérigazgatója.

„A Litoralulromanesc.ro felvásárlása mérföldköve az ebben az országban való fejlődésünknek” – idézi az economedia.ro Rigó Ferencet, a Szállás Group vezérigazgatóját. A cégcsoport 2020-ben lépett be a román piacra a Travelminit szállásfoglaló portál megvásárlása révén.

„A Travelminit a rövid, hétvégi kirándulásokra koncentrál, kisebb belföldi szálláshelyeken, míg a Litoralulromanesc.ro piacvezető a tengerparti üdülőhelyeken történő nyaralás terén. Együtt, egy átfogó utazási ajánlatot tudunk nyújtani az ügyfeleinknek”  - nyilatkozta Rigó Ferenc.

A Szállás Group Középkelet-Európa legnagyobb online idegenforgalmi online platformja, Magyarországon és Románián kívül jelen van Csehországban és Lengyelországban is. 2022 óta a Wirtualna Polska Group tagja.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT
banner_Os8CxLFO_KUK_Webbanner_970x250_ANIM.gif
banner_9y4hN5Rx_KUK_Webbanner_728x90_ANIM.gif

Kapcsolódók

Kimaradt?