Otthonteremtő dekoratív termékek a Nobila Casa üzletben, már a Iulius Mallban is! (X)

A kolozsvári székhelyű Nobila Casa megnyitotta harmadik üzletét a kincses városban, a Iulius Mall-ban, ahol szeretettel várja a lakberendezést kedvelőket és mindazokat, akik praktikus és tartós (dísz)tárgyakat szeretnének otthonukba. A Nobila Casa üzletben minden megtalálható ami egy funkcionális, esztétikus és kényelmes otthonban szükséges. A Nobila Casa vásárlói 10 százalékos kedvezményben részesülnek a nyitást követő egy hónapban.

A Nobila Casa üzlet a Iulius Mall földszintjén széles termékválasztékkal várja vásárlóit a lakberendezési tárgyak világában. Ideális célpont mindazoknak, akiknek fontos az otthon melege, ugyanakkor személyiséget szeretnének kölcsönözni lakásuknak a mai trendekkel. Az új üzlet kínálatában megtalálhatóak az örök klasszikusak: a minőségi tálaló készletek, evőeszközök és poharak, minden, ami egy elegáns, otthonos, ünnepi asztalterítéshez szükséges.

Nem elhanyagolható a praktikus konyhai tárolók, fürdőszobai kiegészítők kínálata, melyek évek óta a vásárlók kedvencei közé tartoznak. A Nobila Casa népszerű a sokszínű, egyedi, ajándéktárgyairól is, amelyekkel könnyűszerrel meglephetjük, megörvendeztethetjuk szeretteinket. Bizsusdobozok, dekoratív virágok és vázák, képkeretek és órák, csak néhány az új üzlet kínálatából.

Fontos tudni, hogy ugyanitt lehetőség nyílik tömör fából készült bútor megrendelésére is, ahol széles palettáról választhatjuk ki megálmodott textil-mintánkat vagy akár a fa típusát, színét.

A Iulius Mallban nyílt Nobila Casa egy megújult, üde arculatú, ugyanakkor áttekinthető és vásárlóbarát térben várja látogatóit. Az újonnan megnyílt üzlet nagyban sugározza egy multi-brand üzlet hangulatát, változatos, nemzetközileg elismert, neves márkákkal találkozunk, illetve kitűnő ár-érték aránnyal.

A Nobila Casa vásárlói körében is ismert márkák közül megemlítjük a Mendola Fabrics textíliákat, amelyekből csodálatos függönyöket és sötétítőket rendelhetünk, igénybe véve az üzletben kínált szolgáltatásokat: mérés, vágás, szegés és szerelés. Az új márkák között megtaláljuk a több mint 250 éve a piacon levő, német porcelán-gyártó Villeroy & Boch-ot, illetve a konyhai eszközöket magába foglaló WMF-et. A nyitás alkalmából, augusztus 13-ig, minden kedves vásárló 10 százalékos kedvezményben részesül.

A Nobila Casa egy belső lakberendezési tárgyakat kínáló kolozsvári üzletlánc, amely 1999 óta van jelen a piacon. Jelenleg 12 üzletet számol Románia-szerte 10 kulcsfontosságú városban: Kolozsvár, Temesvár, Brassó, Nagyszeben, Bukarest, Marosvásárhely, Gyulafehérvár, Nagybánya, Beszterce és Zilah.

Kimaradt?