Összekötik a sportot és a jótékonyságot a háromszéki fiatalok

A háromszéki fiatal közgazdászokat, vállalkozókat tömörítő Junior Business Club és a TOPSPIN egyesület egy sportolással egybekötött jótékonysági eseményt szervez július 4-én a cégindítás előtt álló fiatalok felkarolásáért.

Mint közleményükben írják, az angolszász országokban nagy hagyománya van a sport és a jótékonyság összefonódásának. A JBC koncepciója ennél mégis színesebb és összetettebb, ugyanis a rendezvény lehetőséget ad a kapcsolatépítésre, találkozási lehetőséget sikeres vállalkozókkal és szakemberekkel.

A klub asztalitenisz-bajnokságot szervez, amelyre két kategóriában lehet benevezni egy jelképes regisztrációs díj kifizetése mellett, ugyanakkor a jótékonysági rendezvény alatt összegyűlt pénzkeretet egy egyszerű kérés és motivációs levél alapján ítélik majd oda azok számára, akik még nem múltak el 35 évesek, és létre szeretnék hozni első vállalkozásukat. A begyűlt összeg célja a cégíndítás díjainak és költségeinek részbeni fedezése.

A rendezvényre július 2-ig lehet jelentkezni a következő elérhetőségek egyikén: juniorbusinessclub@yahoo.com, 0751790537.

Jelentkezéskor a nevet, az e-mail címet és a telefonszámot, vállalkozók esetén a képviselt  vállalkozás nevét is meg kell adni. A versenyre jelentkezőknek sportruházat (cserecipő kötelező) valamint ping-pong ütő szükséges – ez utóbbit jelentkezéskor igényelni is lehet.

A program július 4-én 9:30-kor kezdődik a TOPSPIN asztalitenisz csarnokában. Az előzetes csoportok megszerkesztése után 10 órától veszi kezdetét a verseny.  A verseny körmérkőzéses selejtezővel kezdődik és kieséses rendszerben folytatódik, a tervezett program befejezési időpontja 15 óra.  A rendezvény helyszíne: TOPSPIN asztalitenisz csarnok, Hőközpont utca (Aleea Centralei) (az újnegyedi piac melletti volt hőközpont).

A regisztrációs díj (személyenként): vállalkozóknak: 50 lej, sportbarátoknak: 30 lej, JBC tagoknak: 20 lej.

Kimaradt?