Módosítani kell a sugásfürdői kalandpark tervét

Módosítani kell a sugásfürdői kalandparkot. A sepsiszentgyörgyi önkormányzat legutóbbi ülésén Sztakics Éva alpolgármester elmondta, hogy változtatni kell a létesítmény tervezett kötélpálya-útvonalán, mivel az ott lévő fák időközben kiszáradtak. Az alpolgármester szerint a pályázat szempontjából ez nem jelent többletköltséget.

Mint arról beszámoltunk, tavaly év végén készült el a sugásfürdői erdei kalandpark.  Néhány alkalommal ingyenesen ki is próbálhatták már a gyerekek, de idéntől beindítanák a teljes kapacitásával. A kalandpark hozzávetőlegesen 10 elemet tartalmaz, különböző nehézségi fokozatokkal, az érdeklődőket felkészült szakemberek várják majd.

Sugásfürdőn tavaly elkészült egy 12 méter magas és 9 méter széles mű mászófal is, 16 útvonallal, több mint 450 fogással, illetve átadtak egy kvarchomokkal megszórt műfüves borítású teniszpályát is. A Sepsiszentgyörgy melletti, újjáépülő üdülőtelep nemcsak az extrém sportok kedvelőinek kedvez, a harmincfős befogadóképességű sugásfürdői kezelőközpontban a vendégek hideg és melegvizes medencékben, törökfürdőben, finn szaunákban és edzőteremben kapcsolódhatnak ki, töltődhetnek fel.

Kapcsolódók

Kimaradt?