Egymillió eurós befektetéssel újabb kutat nyit a MOL Románia

A MOL Románia a nyolcadik töltőállomását nyitja meg Brassó megyében, ami az ötödik a városban illetve vonzáskörzetében, a cég ezzel 142-re növeli benzinkútjainak számát az országban.

Az új brassói kutat egymillió eurós befektetéssel építették meg, Hétfalu Brassó felőli kijáratnál. A kút háromezer négyzetméteren fekszik, és három multitermék kútoszloppal van felszerelve, melyből kettő gyorstöltő a kamionok számára.  A töltőállomás minőségi MOL üzemanyagokat forgalmaz: Tempo 95 és EVO benzint, valamint Tempo Diesel és EVO Diesel gázolajat.

A sofőrök megvásárolhatják az útadó matricát, illetve igénybe vehetik a MOL Gold és MOL Silver üzemanyagkártya, valamint a MultiBonus hűségprogram nyújtotta lehetőségeket. A benzinkút keretében működő 80 négyzetméteres boltban élelmiszereket, dohányárut, italokat és kiváló minőségű MOL Dynamic motorolajokat, valamint a prémium minőségű EVOX autóápolási termékeket lehet megvásárolni.

Az étkezni óhajtó ügyfeleknek a cég szerint a piacon egyedi gasztronómiai élményt nyújtanak azáltal, hogy a sertés- és csirkehús sülteket a boltban elhelyezett grillsütővel helyben készítik meg. Az egészséges étkezés hívei szendvicsek és frissen facsart gyümölcslevek közül válogathatnak.

Azokat az ügyfeleket, akik október 27-éig legkevesebb 20 liter EVO üzemanyagot vásárolnak, kávéval és autóillatósítóval ajándékozzák meg.

Kimaradt?