Tandem-ejtőernyőzéssel ünnepelte 103. születésnapját egy nagymama

Egy svéd nagymama 103. születésnapját úgy ünnepelte, hogy életében először ejtőernyős tandemugrást hajtott végre – Rut Larsson ezzel megdöntötte a legidősebb korban ejtőernyőzés világrekordját.

Az idős asszony az ugrást követően azt nyilatkozta, hogy ezen kívül csak egy sütemény elfogyasztásával készül megünnepelni a születésnapját.Illusztráció: JACLOU-DL/Pixabay

Amint a TT svéd hírügynökségnek mondta: hosszú ideje gondolkodott rajta, hogy megtegye ezt, és most, hogy túl van rajta, csodálatosnak érzi. Minden a tervek szerint alakult. Amíg a nagymama egy tapasztalt személy kíséretében tandemejtőernyőzött, addig a családja és a barátai a közelben követték az eseményeket.

Amint a hírügynökségi tudósításból kiderült, Rut Larsson a Stockholmtól mintegy 240 kilométeres távolságra található Motala településen hajtotta végre az ugrást. A helyszínen jelen volt a Guinness-rekordok könyvkiadójának egyik képviselője is, a rögzítette az ugrást. Rut Larsson 103 éve és 259 napja született, és ezzel az ugrással egy 103 éves és 181 napos személy rekordját döntötte meg.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?