Körözött ételfutárt tartóztattak le munka közben: a rendeléseket rendőr szállította házhoz

„Tudom, hogy nem rám számított, de a futárját letartóztattuk” – mondta az amerikai járőr, miután becsöngetett a meglepett vásárlóhoz, aki kedden tartóztatott le egy körözött kajafutárt, de a nála lévő ételt az akciót követően személyesen szállította ki,  írja a People magazin online kiadása alapján 24.hu portál.


A Sioux Falls-i rendőrség által Sam Buhrként azonosított rendőr egy olyan DoorDash futárt kapcsolt le, aki éppen az Arby’s nevű gyorsétteremláncból szállított ki egy rendelést. A járőrt futárkodás közben a vásárló házának bejáratánál elhelyezett kamera rögzítette, majd a felvétel a Facebookon is megjelent.

"Tudom, hogy nem rám számított, de a futárját letartóztattuk" – köszönti a járőr a meglepett vásárlót a felvételen, majd gyorsan le is rendezik a tranzakciót, a rendelését átvevő nő pedig hangos kacajjal nyugtázza a történteket, miközben becsukja az ajtót.

A Sioux Falls-i rendőrség szóvivője megerősítette a lapnak, hogy Buhr kedd délután letartóztatott egy DoorDash-futárt, miután megállította egy közlekedési szabálysértés miatt, és kiderült, hogy körözik: „A sofőr éppen a Door Dash számára szállított ételt. Buhr rendőr befejezte a kiszállítást, elvitte a vásárlóhoz az ételt” – fogalmazott a szóvivő, majd hozzátette, hogy „bár az ételkiszállítás nem a rendőri munka szokásos része, az embereknek való segítségnyújtás igen”.

Az ételkiszállítással foglalkozó cég képviselője a lapnak azt mondta, a vállalat „hálás” Buhr járőr jó cselekedetéért, a sofőr letartóztatásának ügyében pedig ők is belső vizsgálatot indítanak. „Aktívan vizsgáljuk az ügyet, hogy minden megfelelő intézkedést megtegyünk, és kapcsolatban állunk a helyi bűnüldöző szervekkel, és felajánlottuk a segítségünket a nyomozásban (…). Hálásak vagyunk a bűnüldöző tisztviselőnek, amiért közbelépett, és biztosította, hogy ez a vásárló megkapja a rendelését” – fogalmazott a DoorDash képviselője.

16/9 vagy 1920x1080
CSAK SAJÁT

Kapcsolódók

Kimaradt?